Tarot reading

Anne Claire geeft ook verschillende readings, bijvoorbeeld een tarot reading. Een reading helpt je om te zien waar je in je leven staat. Ze geven een andere invalshoek van jezelf of je levenspad. Hierdoor kun je met een vernieuwde blik naar je leven kijken waardoor nieuwe oplossingen binnen handbereik komen.

Tarotkaarten

Tijdens een tarot reading beantwoorden de tarotkaarten je vragen zoals een goede vriend of coach dat zou doen. Ze zeggen niet wat je moet doen maar laten zien welke richting voor je open staat. Hoe specifieker je vraag, hoe specifieker het antwoord zal zijn. Een tarot reading kan ook inzicht geven in je levenspad. Hiervoor is geen specifieke vraag nodig. De kaarten geven aan welke mogelijkheden zich voor je gaan openen. Een tarot reading duurt een uur en kan op afspraak of via Skype. De kosten van een tarot reading zijn €60,00. De reading wordt opgenomen en als mp3 naar je toegestuurd.

Tarot reading

Symboolstenen readings

Symboolstenen zijn een oude sjamanistische methode om inzicht te verkrijgen. Een symboolstenen reading kan heel specifiek zijn in de antwoorden die naar voren komen. De reading laat jouw positie zien ten opzichte van een situatie of probleem en geeft aan hoe je van daaruit weer verder kunt. De stenen geven inzicht zodat jouw volgende stap duidelijker wordt. De symboolstenen reading kost €15,00. Je krijgt een mp3 bestand en foto van de symboolstenen via e-mail.

Abonnementen

Het is ook mogelijk om een tarot reading abonnement af te sluiten. De tarot wordt jouw begeleider. Je kunt hierdoor nieuwe mogelijkheden zijn of juist afstand nemen van bepaalde zaken in jouw leven. Bij een abonnement ben je bij de reading niet zelf aanwezig. Een reading duurt tussen de 30 en 45 minuten en wordt voor je opgenomen.

Naast tarot reading kun je bij Anne Claire ook terecht voor energie kunst.