Energy arts

Energy arts

Anne Claire maakt energy art in de vorm van mystieke sieraden en mandala’s. Energy art is kunst met een toegevoegde dimensie. Kunst die jou als mens kan inspireren.

Mystieke sieraden

Anne Claire werkt in het maken en ontwerpen van sieraden met de energie van de stenen, vormen, metalen en symbolen. In de mystieke sieraden worden specifieke energieën van de steen gecombineerd met zilver of goud. Hier worden symbolen aan toegevoegd om zodat een mooie sieraad ontstaat met een energie die bij jou past. Ieder mystiek sieraad wordt gemaakt in meditatie waarin kunstenares Anne Claire zich volledig op jou richt. Energy art in de vorm van een mystiek sieraad werkt als een soort talisman, het kan je helpen je sterker te voelen. Je legt de kracht niet buiten jezelf maar pakt hem juist terug.

Mandala

Een andere vorm van energy art is de empowerment mandala. Anne Claire maakt handgetekende mandala’s in meditatieve trance. Hierdoor weet ze de juiste vormen en kleuren te gebruiken, afgestemd op de energie van de persoon of bedrijf waarvoor de mandala is bestemd. Bij elke empowerment mandala geeft Anne Claire een korte reading als uitleg waarom kleuren en vormen in jouw mandala zijn terechtgekomen. De uitleg geeft inzicht in je eigen energie zodat je de volgende stap op je persoonlijk pad kunt zetten. Je mandala zal je daarbij helpen.

Wil je meer weten over mystieke sieraden of mandala’s? Bekijk dan de verschillende voorbeelden op de website of neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.