Spirituele sieraden

Spirituele sieradenAnne Claire werkt in het ontwerpen en maken van spirituele sieraden met de energie van (edel)stenen, vormen, metalen en symbolen. In de spirituele sieraden worden specifieke energieën van de steen gecombineerd met zilver of goud. Hier worden symbolen aan toegevoegd zodat een mooi sieraad ontstaat met een prachtige energie. In spirituele sieraden zijn vorm, symbool, steen en kleur zorgvuldig bij elkaar gekozen om precies die energie te geven die helpt op om jouw energie in balans te brengen en te versterken.
Je legt daarbij de kracht niet buiten jezelf maar pakt hem juist terug.

Bijna ieder symbool dat voor jou belangrijk is, kan in je spirituele sieraad worden opgenomen zodat de energie van dat symbool de basis vormt voor de uiteindelijke energie van het sieraad. Bij ingewikkelde symbolen wordt vaak een gravure gemaakt. Essentie symbolen worden gebruikt in de vorm of het ontwerp van het sieraad, of kunnen onder de steen worden uitgezaagd.

Een spiritueel sieraad wordt speciaal voor jou gemaakt. Jij bent dan betrokken bij de keuze van de steen, het ontwerp en het bepalen van de uiteindelijke energie die jou het beste kan helpen. Alle spirituele sieraden worden door Anne Claire in meditatie gemaakt, waarbij zij zich volledig op jou afstemt.

Wil je meer weten over spirituele sieraden? Bekijk dan de website of neem contact op om een afspraak te maken om jouw wensen door te spreken.