Spirituele sieraden van Anne Claire Venemans

Spirituele sieraden
Mijn sieraden zijn net een tikkeltje anders dan een regulier sieraad. Een spiritueel sieraad wordt namelijk speciaal voor jou gemaakt. Vanaf begin tot het eind ben je betrokken bij dit proces. Zo betrek ik jou niet alleen bij het ontwerp van het sieraad, maar ook de steen die je kiest of welke energie voor jou wenselijk is. Ik ga in meditatieve toestand met jouw sieraad aan de slag. Daarbij stem ik me volledig af op jou. Daardoor ontvang je een juweel dat echt bij jou past en waar je jarenlang plezier aan beleeft. Maak gerust een afspraak om je wensen door te nemen. 

Waarom je kiest voor een spiritueel sieraad

Mijn sieraden hebben een spirituele achtergrond. Daardoor krijgt een sieraad daadwerkelijk betekenis en draagt het bij aan meer levensvreugde of een betere energie. Zoek je een sieraad waarmee jij je werkelijk kunt verbinden? Dan is de keuze voor een sieraad van Anne Claire Venemans snel gemaakt. Ik maak sieraden in opdracht voor iedereen die hiernaar op zoek is. Graag kom ik met jou in contact om je wensen door te nemen. Er is van alles mogelijk en ik leer je graag wat beter kennen. Dit maakt het voor mij mogelijk een sieraad te ontwerpen dat helemaal bij jou past. Spirituele sieraden zijn daarom zeker iets voor jou. Ik ga met veel plezier voor je aan de slag.

Ervaar alle voordelen van spirituele juwelen

Wil jij ook zo’n mooi sieraad waar je daadwerkelijk blij van wordt? Laat mij dan voor je aan de slag gaan. Welke voordelen je dat oplevert?

– Ik ontwerp mooie sieraden met prachtige energie.
– Alles is speciaal op elkaar afgestemd en speciaal voor jou gemaakt.
– Jij bent betrokken bij de keuze voor een bepaald sieraad.
– Al jouw wensen zijn bij mij bespreekbaar.

Neem contact voor het bespreken van de mogelijkheden. Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Bel of mail of breng een bezoekje aan mijn website.