Sjamanisme Utrecht

Sjamanisme UtrechtVolgens het sjamanisme is de zichtbare wereld doordrongen met onzichtbare krachten of energieën die het leven van de levenden beïnvloeden. Een sjamaan is een tussenpersoon tussen mensen en die onzichtbare wereld. De natuur neemt hierbij een belangrijke plaats in. Een sjamaan probeert verstoord evenwicht weer in balans te brengen, zowel tussen mensen en de onzichtbare wereld van energie, als tussen mensen en de natuur.

Wanneer de balans is verstoord kun je gemakkelijk de verbinding met je eigen ‘oerkracht’ kwijtraken. Dingen die ons kwetsbaar kunnen maken zijn bijvoorbeeld stress, een bepaalde houding ten opzichte van iets, zelfbeeld, of herinneringen die een eigen leven gaan leiden. Dat kun je bijvoorbeeld merken doordat je moe of lusteloos wordt.

Door het gebruik van sjamanisme, kan Anne Claire je helpen te achterhalen waardoor jouw balans is verstoord. Zij kan dan samen met jou zo aan deze specifieke verstoring van je balans te werken, dat deze geheeld wordt, waardoor je je weer sterker kunt gaan voelen.

Daarnaast creëert Anne Claire gebruiksvoorwerpen die in het sjamanisme worden gebruikt, zoals de beeltenis van totemdieren of ‘familiar spirits’. Anne Claire kan ook een specifiek sjamanistisch gebruiksvoorwerp volgens jouw specificaties voor je – of zelfs samen met je – maken.

Wil je meer weten over sjamanisme en wat Anne Claire voor jou kan betekenen? Bezoek dan de website en neem contact op met Anne Claire om jouw wensen te bespreken.