Sjamanisme Utrecht

Sjamanisme Utrecht

Volgens het sjamanisme in Utrecht is de zichtbare wereld doordrongen met onzichtbare krachten of geesten die het leven van de levenden beïnvloeden. Een sjamaan is een soort tussenpersoon tussen mensen en de geestenwereld. Een sjamaan probeert verstoord evenwicht weer in balans te brengen.

Sjamanistische healing

Als we in balans zijn, zijn we verbonden met onze oerkracht. Met de oerkracht van onze oorsprong. Wanneer deze uit balans is, zijn we, zeker als dat een tijdje duurt, kwetsbaar en fragiel. Dit kan leiden tot ongemakken en zelfs ziekte. Een sjamanistische healing kan helpen om weer in balans te komen.

Dingen die ons kwetsbaar kunnen maken zijn bijvoorbeeld stress, een bepaalde houding ten opzichte van iets, zelfbeeld, herinneringen die een eigen leven gaan leiden.

Sjamanisme in Utrecht kan helpen om te achterhalen wat het precies is wat je kwetsbaar maakt. Aan deze specifieke kwetsbaarheid kun je werken, helen. Dit zorgt voor een herstel in onze balans.

Healing sessie

In een healingssessie werkt Anne Claire met jouw energie op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Op deze manier wordt jouw kwetsbaarheid in beeld gebracht. Ik help je met het verwerken van de oorsprong van deze kwetsbaarheid. Hierdoor raak je weer meer verbonden met de oerkracht van je eigen oorsprong. Soms is een sessie genoeg, soms is het een proces naar heling, balans en welzijn.

Wil je meer weten over sjamanisme in Utrecht en wat Anne Claire en haar healingsessies voor jou kunnen betekenen? Bezoek dan de website en neem contact op met life coach Anne Claire om jouw wensen te bespreken.