Life reading

Life Reading

Bij een life reading worden tarotkaarten gelegd met als belangrijkste vraag je levensdoel of levenspad. Voor een reading over je levenspad  is geen specifieke vraag nodig. De kaarten geven aan welke mogelijkheden zich voor je gaan openen.

Life reading of tarot reading

In tegenstelling tot een life reading stel je bij tarot reading wel een specifieke vraag. Tarot kaarten vertellen je niet wat je moet doen, ze laten je zien welke richting je op kunt gaan. De kaarten kunnen je vertellen dat er speelt rond je vraag. Zelfs over de mensen die erbij betrokken zijn en soms ook over timing. Hoe specifieke je vraag, hoe specifieker het antwoord zal zijn. De antwoorden zijn meestal heel duidelijk maar soms laat de Tarot je alle mogelijke manieren zien waarop je met je vraag om kunt gaan.

Abonnementen

Een life reading duurt net als een tarot reading 60 minuten. De kosten zijn € 60,00 per reading. De reading wordt gedaan op afspraak of via skype. De reading wordt opgenomen en als mp3 naar je toegestuurd. Het is ook mogelijk om een abonnement te nemen. In dat geval vinden de readings zonder jouw plaats. De readings van 30 tot 40 minuten worden voor je opgenomen en naar je opgestuurd als mp3. Je kunt kiezen tussen een maandelijks abonnement of een abonnement voor readings voor ieder seizoen.

Combinaties

Een combinatie tussen een individuele sessie en een reading kan vaak heel goed werken. Een individuele sessie maakt duidelijk met welke uitdagingen je in aan de slag bent in je leven terwijl de reading inzicht geeft hoe je deze uitdagingen in het dagelijkse leven tegen kunt komen.