Life reading

Life ReadingBij een life reading wordt het leggen van tarotkaarten en symboolstenen gecombineerd met holistisch coachen, met als belangrijkste vraag je levensdoel en de levenslessen die je op je levenspad tegenkomt.

Sta je wel eens stil bij je missie in het leven? Bij wat je – in een ideale wereld – te bieden hebt en wat je in ruil daarvoor wilt ontvangen? Vraag je je wel eens af hoe je die missie kunt bereiken?
Dan kan een life reading helpen.

Voor een life reading over je levenspad is geen specifieke vraag nodig. De tarotkaarten, symboolstenen en de coaching geven aan waar je op dit moment staat, welke levenslessen er spelen in je leven en welke mogelijkheden zich voor je gaan openen om je levensmissie te bereiken.

De combinatie tussen holistisch coachen en een reading kan vaak heel goed werken. De coaching sessie maakt duidelijk met welke uitdagingen je te maken hebt in je leven, terwijl de reading inzicht geeft hoe je deze uitdagingen in het dagelijkse leven tegen kunt komen en de wegen toont die open staan om de situatie op te lossen. Dit maakt life readings een waardevolle hulp om met lastige situaties in je leven om te gaan.

Een life reading duurt ongeveer 90 minuten. De kosten zijn € 125,00 per reading. De reading wordt gedaan op afspraak of via Skype.

Wil je weten wat Anne Claire voor jou kan betekenen? Bezoek dan de website en maak een afspraak voor jouw vrijblijvende reading die inzicht geeft in jouw persoonlijke pad.