Holistisch coachen

Holistisch coachenIn een holistische healing sessie gebruikt Anne Claire naast conventionele healingtechnieken, haar intuïtieve gevoeligheid en sjamanistisch getinte oefeningen die duidelijkheid geven over jouw unieke, eigen energie. Hoe deze energie zo is gevormd en, misschien wel het belangrijkste, hoe je eigen kern, je eigen werkelijkheid kan gaan stralen!

Wellicht is het goed om eerst je energie schoon te maken en ervoor te zorgen dat de energie die je om je heen hebt ook alleen maar jouw energie is en je niet vastzit aan banden en patronen die soms al heel lang in een familie spelen en van generatie op generatie worden doorgegeven…

In het holistisch coachen stemt Anne Claire de sessie altijd af op jouw persoonlijke interesse en/of behoefte. Vaak komen je levenslessen helder in beeld en herken je de patronen die je leven richting geven. Hierdoor kun je meer bewust je levenspad bewandelen en veranderingen vol zelfvertrouwen aangaan.

Holistisch coachen helpt je steviger in je kracht te staan, beter uitdrukking te geven aan jouw unieke energie waardoor je steeds beter in balans komt.

Een sessie holistisch coaching duurt ongeveer 90 minuten. De sessies kunnen als je dat wilt worden opgenomen op mp3 zodat je deze later kunt terugluisteren. De kosten zijn €95,00

Wil je weten wat Anne Claire voor jou kan betekenen? Bezoek dan de website en maak een afspraak voor jouw vrijblijvende reading die inzicht geeft in jouw persoonlijke pad.